OFERTĂ UNICĂ – Pachete PREPAID pentru filmări

 
✨ Până pe 15 Septembrie 2023 ai posibilitatea UNICĂ de a achiziţiona pachete PREPAID pentru filmări!
Ce reprezintă ele?
 
➡️ Fiecare pachet oferă 20 de ore de filmare care pot fi folosite oricând (în limita disponibilităţii echipei şi a programului de lucru), până pe 31 August 2024;
➡️ Fiecare pachet vine cu un discount de 50% (faţă de preţul de bază pe ora de filmare); adică DA, plăteşti 10 ore de filmare şi primeşti 20!
 
‼️ Punem la vânzare doar 3 asemenea pachete ‼️
Vrei să achiziţionezi unul? Două? Trei?
Scrie-ne la: contact@artsma.ro!
 
ℹ️ Cele 3 pachete sunt “PREPAID”, ceea ce înseamnă că se plătesc 100% în momentul achiziţionării; dacă orele de filmare nu vor fi folosite până la data de 31 august 2024, ele vor fi considerate utilizate. Nu există posibilitatea de returnare a banilor sau de prelungire a perioadei în care se poate filma pe baza acestor pachete.
 
ℹ️ Filmările se vor efectua cu echipamentele de bază (dacă vor exista cereri speciale în legătură cu echipamentele, acestea se vor plăti separat). Se va filma în maxim 3 camere (dintre care maxim o cameră mobilă).
 
ℹ️ Orele de filmare vor putea fi folosite pentru: clipuri promo simple, vlogging, testimoniale, clipuri pentru investitori, clipuri de prezentare a companiei, filmări de cursuri video, clipuri pentru social media şi alte clipuri de acest gen.
 
ℹ️ Orele de filmare din pachetele PREPAID NU pot fi folosite pentru filmări de podcast, emisiuni TV, videoclipuri muzicale, film, documentare, etc. Oferta este strict pentru filmări şi nu include montajul. Oferta nu se cumulează cu alte oferte.
 

Leave a comment

Your email address will not be published.