Despre Noi

De la sclipirea genială care produce o idee excepţională la transpunerea ei într-un scenariu scris şi până la transpunerea scenariului într-un film, într-o emisiune TV, o animaţie, într-un clip de publicitate, într-un vlog sau podcast, ARTSMA este acel element de legatură care poate transforma orice idee creativă în realitate; o armă care se încarcă cu talent, visuri şi vibe-uri pozitive şi trage cu creaţii legendare, demne de a intra in istorie.

Misiunea Noastră

Considerăm că fiecare dintre noi are o misiune pe Pământ…

Misiunea noastră e de a transforma idei, poveşti si visuri în realitate, prezentându-le publicului pe micul si marele ecran, în online şi oriunde vor fi ochi care să vadă şi urechi care să audă.
Experienţă

Echipa noastră este formată din oameni talentati care vin din patru zone cheie: Televiziune, Industria de Film, Industria Muzicală şi Presa Scrisă. Suntem mandri sa avem in echipa noastra oameni cu mulţi ani de experienţă , fiecare pe domeniul lui de activitate.

Ce servicii oferim?

Productie Video

Conţinutul video este un element din ce în ce mai important în toate domeniile şi pe toate canalele pe care poate fi prezent.

Productie Audio

Te ai gândit vreodată cum ar fi să îţi faci propria emisiune, sub formă de podcast? Dar un audiobook?

Marketing

Ideile şi poveştile creative pot fi oricând un element important în promovarea unui produs, a unui serviciu, a unei idei.